Faded waves
MyDHL+ website on multiple electronic devices

Fleksibel, i fuqishëm dhe i lehtë!

MyDHL+ e bën më të thjeshtë se kurrë dërgimin përmes internetit, marrjen e kuotimeve, programimin e tërheqjeve, gjetjen e vendndodhjeve, gjurmimin e dërgesave dhe shumë më tepër!

Shërbimet e dorëzimit ekspres dhe transporti ndërkombëtar

I shpejtë. Derë më Derë. Dorëzuar me Korrier.
 
Kur dërgoni me DHL Express – ju dërgoni me ekspertë të shërbimeve të transportit ndërkombëtar dhe të dorëzimit me korrier! Me gamën tonë të gjerë të shërbimeve të dërgesave dhe pakove ekspres, së bashku me zgjidhjet e transportit dhe të gjurmimit për t’iu përshtatur nevojave tuaja – DHL Express realizon çdo kërkesë tuajën!