Ndihma dhe Mbështetja

Na Dërgoni Email
Si Mund T'ju Ndihmojmë?

Ankesë? Kompliment?
Kontaktoni menaxherët Qirjako Koçollari Menaxher i Përgjithshëm
Whatsapp
  Kontakoni me ne në WhatsApp

  Mësoni më shumë rreth WhatsApp

Kontaktoni Me Ne
Asistenti ynë Dixhital është i disponueshëm 24/7 për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja.
Na Telefononi
Shërbimi i klientit

+35542406666

Pyetjet dhe mbështetja për statusin e dërgesës, dorëzimin dhe tërheqjet me korrier.
Oraret Në Ditë Festash
Ne jemi mbyllur në këto ditë festash.
Festat e Vitit të Ri
Jan 1 - 4
Dita e Verës
Mar 14
Dita e Nevruzit
Mar 22
Pashkët Katolike
Pri 17 - 18
Pashkët Ortodokse
Pri 24 - 25
Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve
Maj 1 - 2
Dita e Bajramit të Madh
Maj 3
Dita e Kurban Bajramit
Korr 9 - 11
Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës
Shta 5
Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
Nën 28
Dita e Çlirimit
Nën 29
Dita Kombëtare e Rinisë
Dhje 8
Krishtlindjet
Dhje 25 - 26
Shfaqni Më Shumë
Shfaqni Më Pak
Holidays
Orët e Punës
Orët e Punës
E Hënë – E Premte: 08:00-17:00
E Shtunë: Të mbyllura
E Diel: Të mbyllura
Zyra e DHL
Zyra e DHL
DHL International (Shqipëri) Shpk.
Autostrada Tiranë-Durrës
Km 8, Tiranë
Albania
Kthehuni në Krye