FAQ-të – Tërheqjet me Korrier

Nëse dërgesa juaj është shumë e madhe ose e rëndë:

  • Mund nevojitet një pajisje të veçantë tërheqjeje dhe një automjet tjetër.
  • Ju lutemi, na kontaktoni për të programuar tërheqjen tuaj: +35542406666
Kthehuni në Krye