Rreth MyDHL+

Zgjidhje Efikase, Opsione Fleksibël, Shumë Përfitime!

MyDHL+ është një zgjidhje inovative dhe efikase për krijimin dhe menaxhimin e dërgesave, ideale për një sërë nevojash transporti – pavarësisht nëse dërgoni për kompaninë tuaj ose si individ. MyDHL+ ofron gjithashtu opsione administrative efikase që kursejnë kohë – ideale për kompanitë që kërkojnë te rrisin efikasitetin, të thjeshtojnë monitorimin e llogarisë dhe kontrrollin e kostos.
Faded waves
 
Krijoni Dërgesa
 
Merrni Kuotime
 
Krijoni Fatura Doganore
 
Programoni Tërheqjet
 
Eksportimi dhe Importimi
 
Gjurmimi dhe Monitorimi
 
Vizibiliteti dhe Menaxhimi i Dërgesës
 
Menaxhoni Kontaktet dhe Blloqet e Adresave
 
Kontrollet Administrative, Siguria e Llogarisë
 
Krijoni Raporte
MyDHL+ website on multiple electronic devices

Lëvizni për Më Shumë
People with boxes
People with boxes
Projektuar për Nevojat Tuaja
Ju nuk duhet të jeni ekspert i transportit! MyDHL+ mund të përdoret nga kushdo! MyDHL+ është i specializuar në krijimin e dërgesave duke ju udhëhequr gjatë procesit, duke ju ndihmuar të jepni detaje të rëndësishme të dërgesës dhe të bëni zgjedhje gjatë rrugës.
 • Kompanitë e vogla, të mesme apo të mëdha
 • Klientë me volum të lartë
 • Individët dërgojnë artikuj personal
 • Tregtarët e tregtisë elektronike
Është një Përshtatje e Përsosur
MyDHL+ është shumë fleksibël dhe mbështet një sërë nevojash transporti.
 • Dërgoni një ose më shumë dërgesa
 • Dërgoni me raste ose më shpesh
 • Eksportimi dhe Importimi
People with boxes
People with boxes
A manager overseeing a team that ships packages
A manager overseeing a team that ships packages
Vizibiliteti dhe Menaxhimi i Dërgesës
MyDHL+ ju jep një pasqyrë të plotë të statusit të dërgesës, menaxhimit dhe aftësive të raportimit.
 • Ndiqni dhe monitoroni dërgesat
 • Shikoni statusin e dërgesave në tranzit
 • Historiku I dërgesave
 • Shikoni dhe krijoni raporte
Karakteristikat e kursimit të kohës
Nëse dërgoni të njëjtat gjëra rregullisht, veçoritë e thjeshta për t'u përdorur dhe cilësimet e paracaktuara të përshtatshme do t'ju kursejnë kohë sa herë që përdorni MyDHL+!
 • Përdorni detajet e dërgesës së Kaluar ose të Preferuar për të krijuar shpejt dërgesa të reja
 • Sugjerime automatike të adresave
 • Vendosni cilësimet e paracaktuara të dërgesës
 • Modele dhe lista të personalizuara, të ripërdorshme
Woman using MyDHL+ to complete shipping tasks
Woman using MyDHL+ to complete shipping tasks
A manager organizing teams
A manager organizing teams
Personalizuar për Biznesin Tuaj
MyDHL+ ofron veçori të fuqishme administrimi që ju lejojnë të rrisni efikasitetin e biznesit tuaj dhe të menaxhoni kostot. Pavarësisht nëse jeni një biznes i vogël, i mesëm ose i madh – zgjidhja jonë fleksibël ju lejon të ju lejon të përshtatni opsionet për nevojat e organizatës suaj.
 • Përcaktoni opsionet e krijimit të dërgesës
 • Menaxhoni përdorues të shumtë dhe krijoni grupe
 • Kontroll i përmirësuar i përdorimit të llogarisë
 • Akses në faturimin online
Kontaktet dhe Libri i Adresave
Libri Yt i Adresave nuk është thjesht një listë emrash dhe adresash —është një nga funksionet më të vlefshme në MyDHL+. Jo vetëm që do të jeni në gjendje të krijoni dhe të ruani lehtësisht kontakte, por do të mund të konfiguroni preferencat dhe parazgjedhjet e personalizuara të kontakteve, duke ju lejuar të thjeshtoni dhe përshtatni zgjedhjet kur krijoni dërgesa.
 • Shtoni dhe modifikoni kontaktet
 • Ngarkoni dhe shkarkoni kontaktet
 • Vendosni cilësimet e paracaktuara
Managing address book contacts
Managing address book contacts
Man preparing a box for shipment
Man preparing a box for shipment
Të Dhënat e Dërgesës
Informacioni i dërgesës tuaj luan një rol kritik në zhdoganimin e shpejtë. MyDHL+ ju ndihmon të jepni përshkrime të plota dhe të sakta të artikujve. Ai gjithashtu ofron opsione për të thjeshtuar hapat kur dërgoni shumë artikuj ose madje krijoni shumë dërgesa të gjitha menjëherë!
 • Ne mund të krijojmë fatura doganore për ju
 • Funksion i Dobishëm për Krijimin e një Përshkrimi
 • Funksioni i Dobishëm i Ngarkimit të Skedarëve
Paneli Juaj Personal
Merrni një përmbledhje të shpejtë dhe fokusohuni në aktivitetet tuaja më të rëndësishme
 • Një përmbledhje e shpejtë e dërgesave të korrierëve, dërgesave në tranzit dhe datave dhe detyrave të ardhshme
 • Mënyra më e shpejtë për të nisur një dërgesë
 • Një pamje e personalizuar e përshtatur për prioritetet tuaja
Woman looking at MyDHL+ dashboard
Woman looking at MyDHL+ dashboard
Importer receiving shipments from around the world
Importer receiving shipments from around the world
Funksionet Unike të Importit
Mbajtësit e llogarisë së importit të DHL Express përfitojnë nga veçoritë fleksibël dhe të personalizueshme që plotësojnë nevojat unike të importuesve.
 • Dërgoni udhëzimet e dërgesës tek transportuesit e besuar
 • Përcaktoni veprimet që dërguesit duhet të ndërmarrin për të përfunduar dërgesat
 • Programoni tërheqjet me korrier
Njoftimet dhe Shpërndarjet
Aftësitë tona të fuqishme të monitorimit dhe njoftimit ju lejojnë të përshtasni dhe personalizoni përditësimet e statusit të dërgesës. Ju vendosni "kur" dhe "kush" merr përditësimet.
 • Merrni dhe dërgoni njoftime në lidhje me ecurinë e dërgesës dhe statusin e dorëzimit
 • Ndani detajet e dërgesës me të tjerët
 • Njoftimet me tekst dhe email
Woman using features and functions of MyDHL+
Woman using features and functions of MyDHL+
Mbajtësit e Llogarisë Mund të Bëjnë më Shumë!
MyDHL+ ofron edhe më shumë veçori për mbajtësit e llogarive DHL Express.
 • Shikoni tarifat, opsionet e preferuara të dorëzimit dhe shërbimet opsionale
 • Përfitoni nga funksionet e kontrollit administrativ
 • Përcaktoni tarifat e faturimit të dërgesës

Transporti në Mbarë Botën

MyDHL+ është mënyra ideale që ju të krijoni dhe menaxhoni dërgesat drejt dhe nga mbi 200 vende dhe territore që shërben DHL Express! Është e lehtë të krijosh një hyrje për të filluar me shpejtësi krijimin e dërgesave.
Kthehuni në Krye