Zgjidhjet e Menaxhimit të Dërgesave

Portofoli ynë i zgjidhjeve të menaxhimit të dërgesave është projektuar për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve tanë anembanë botës – duke ju ofruar një larmi opsionesh fleksibël me dhe pa lidhje interneti, si dhe të softuerëve, deri te integrimi i fuqishëm dhe zgjidhjet e personalizuara të biznesit. 
Faded waves
MyDHL+ website on multiple electronic devices

Një Zgjidhje, Shumë Përfitime

MyDHL+ është një zgjidhje novatore dhe fleksibël në internet, ideale për një sërë nevojash transporti.  Pavarësisht nëse dërgoni për llogari të kompanisë suaj ose për vetë ju – është mënyra më efikase për të krijuar etiketa dërgesash, për të marrë kuotime, për të programuar tërheqjet me korrier, për të gjurmuar dhe monitoruar dërgesat dhe shumë më tepër!
 
Krijoni Dërgesa
 
Merrni Kuotime
 
Krijoni Fatura Doganore
 
Programoni Tërheqjet
 
Eksportimi dhe Importimi
 
Gjurmimi dhe Monitorimi
 
Vizibiliteti dhe Menaxhimi i Dërgesës
 
Menaxhoni Kontaktet dhe Blloqet e Adresave
 
Kontrollet Administrative, Siguria e Llogarisë
 
Krijoni Raporte
Kthehuni në Krye