DHL eMailShip

Çfarë është DHL eMailShip?

DHL eMailShip është një paketë formularësh të ripërdorshëm të DHL dhe udhëzimesh hap pas hapi që janë projektuar veçanërisht për ta bërë transportin më të shpejtë, të lehtë dhe të volitshëm thjesht duke përdorur emailin. Ideal për bizneset e vogla dhe të mesme që kanë disa përdorues dhe vendndodhje të ndryshme, DHL eMailShip ju mundëson që të përgatisni dhe printoni fletëngarkesa të DHL, formularë Dërgesash, dokumente doganore dhe formularë tërheqjeje--pa qenë e nevojshme që të përdorni softuerë ose instrumente në internet! Me DHL eMailShip, ju gjithashtu mund të merrni njoftimet e dorëzimit dhe të rezervoni tërheqjet me korrier.
Si mund t'ju ndihmojë DHL eMailShip?
 • Ju lejon të ripërdorni të dhënat në formularë për dërgesën tuaj të ardhshme
 • Kontrollet e menjëhershme të sistemit ndihmojnë në reduktimin e gabimeve që ndodhin nga përgatitja manuale
 • Redukton numrin dokumenteve dhe nevojat për hapësirë ruajtëse
 • Ju ofron fleksibilitetin për të punuar pa lidhje interneti në kohën tuaj të lirë
 • Programoni tërheqjet me korrier pa qenë e nevojshme të bëni telefonata
 • Klientët që paguajnë me para në dorë mund të përgatisin fletëngarkesa dhe të programojnë tërheqje
 • Nuk nevojitet akses në Internet me shpejtësi të lartë – thjesht dërgoni dhe merrni të dhënat e dërgesës përmes emailit tuaj
 • Nuk nevojitet asnjë pjesë përbërëse palë e tretë
 • Nuk nevojitet përditësimi apo instalimi i asnjë softueri
Më Shumë Rreth DHL eMailShip
Më Shumë Rreth DHL eMailShip

Çfarë më nevojitet për të filluar transportin?
 • Numri i Llogarisë DHL
 • Kompjuter me akses në email dhe printer me laser
 • Acrobat Adobe v8.0 ose më i fundit
Sales presentation to group of business people
Zgjidhjet e Menaxhimit të Dërgesave
DHL express ofron një sërë opsionesh fleksibël – duke filluar nga opsionet në internet dhe të softuerëve, deri te zgjidhjet e fuqishme të integruara dhe të personalizuara të biznesit.
Kthehuni në Krye