Electronic Billing

Kurseni kohë dhe fitoni efikasitet

Shërbimi ynë i faturimit elektronik është një mënyrë e përshtatshme, e sigurt dhe e lehtë për të marrë dhe parë faturat tuaja DHL Express. Është ideale për t'ju ndihmuar të thjeshtoni proceset e pagueshme që kërkojnë kohë dhe të shmangni integrimet e kushtueshme të sistemit të faturimit.
Është e lehtë për të filluar – gjithçka që ju nevojitet është një numër llogarie DHL Express, adresë emaili dhe akses në internet (Microsoft Edge, Google Chrome ose Firefox).
Benefits of Electronic Billing
  • Shikoni detajet e faturës dhe dërgesës
  • Merr njoftime të reja me email për faturë
  • Shkarkoni faturat dhe dokumentet shoqëruese
  • Shikoni historikun e pagesave
  • Eliminon faturat e printuara në letër
  • Regjistroni më shumë se nj llogari të DHL Express brenda një hyrjeje
  • Karakteristikat e dobishme, të tilla si aftësia për të zgjedhur dërgesat për kërkime të mëtejshme
  • Për pyetje mbi faturën ndërveproni me suportin e DHL per faturimin
Shihni faturën tuaj të DHL
A keni një numër llogarie DHL Express? Regjistrohuni për të parë faturat tuaja në internet.
Më Shumë Rreth Faturimit Elektronik
Kthehuni në Krye