Menaxhimi i Dorëzimit Sipas Kërkesës

Ju Vendosni. Ne Dorëzojmë.

Me shërbimin tonë të DHL On Demand Delivery , ju mund të zgjidhni mënyrën, kohën dhe vendin se ku do ta dorëzojmë dërgesën tuaj.
 
Merrni njoftimet e dërgesave në çdo hap të itinerarit
 
Merrni njoftime menjëherë për statusin e dërgesës dhe datën e parashikuar të dorëzimit
 
Vendosni preferencat dhe prioritetet e dorëzimit të dërgesës suaj për të përmbushur nevojat tuaja
Ndryshoni Datën e Dorëzimit
Zgjidhni datën e dorëzimit që funksionon më së miri për ju
 
Lini në një Vend të Sigurt
Përfitoni opsionin e dorëzimit të dërgesës pa nënshkruar
 
Dorëzoni te Fqinji, Portieri ose Roja
Lini dërgesën tuaj te personi i caktuar
Gjeni një Vendndodhje
Pikë Shërbimi
Tërhiqni nga një Pikë Shërbimi e DHL që gjendet në afërsi
Right arrow pointing at box
Adresa Alternative
Ridrejtoni dërgesën tuaj në një adresë tjetër
Shtyrje e Dorëzimit Kur Jeni me Pushime
Ne do të mbajmë dërgesën tuaj teksa jeni me pushime
Happy courier greeting and waving at someone
Menaxhoni dërgesën tuaj me Dorëzimin Sipas Kërkesës.
Kthehuni në Krye