Електронско плаќање

Заштедете време и зголемете ја ефикасноста

Нашата услуга за електронска наплата е едноставен, безбеден и лесен начин за примање и преглед на Вашите фактури во ДХЛ Експрес. Оваа услуга е идеално решение кое ги поедноставува долготрајните процеси на наплата и Ви помага да избегнете скапи интеграции на системот за наплата.
Едноставно е да започнете – сѐ што Ви треба е број на ДХЛ Експрес сметка, е-маил адреса и пристап до интернет (Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox).
Што е електронско фактурирање?
  • Погледнете ги деталите за фактурата и пратката
  • Добивајте известувања по е-маил, за нова фактура
  • Преземете фактури и пропратни документи
  • Погледнете ја историјата на плаќање
  • Ги елиминира хартиените фактури
  • Регистрирајте повеќе ДХЛ Експрес сметки со едно најавување
  • Корисни функции, како што е можноста за избор на пратки за понатамошно истражување
  • За прашања во врска со фактурите, тука е нашата DHL Billing поддршка
Погледнете ја Вашата ДХЛ сметка
Дали имате број на DHL express сметка? Најавете се за да ги видите Вашите сметки онлајн.
Повеќе информации за Електронско плаќање
Вратете се на почетокот