Решенија за управување со пратки

Нашето портфолио со решенија за управување со пратки, е дизајнирано да одговори на различните потреби на нашите клиенти од цел свет - нудејќи различни флексибилни онлајн, офлајн и софтверски опции, до интеграција и посебно прилагодени бизнис решенија.
Faded waves
MyDHL+ website on multiple electronic devices

Едно решение, многу поволности

MyDHL+ е иновативно и флексибилно онлајн решение, идеално за различни потреби за транспорт. Без разлика дали испраќате за потребите на Вашата компанија или за Ваши потреби - тоа е најефикасниот начин да креирате товарен лист, да добиете понуда за транспорт, да закажете преземање од курир, да ги следите пратките и уште многу повеќе!
 
Креирајте пратки
 
Добијте понуда
 
Креирајте комерцијални фактури
 
Закажете преземања
 
Извоз и увоз
 
Следење и набљудување
 
Видливост и управување со пратки
 
Управувај со контакти и адресари
 
Административни контроли, Безбедност на сметка
 
Креирај извештаи
Вратете се на почетокот