Добредојдовте во MyDHL+

Извинете – оваа сметка е привремено забранета за закажување на преземање.

Мои пратки

Последните 90 денови на дејства

Следи

Ваша Контролна табла за попуст
Ваша Контролна табла за попуст
Проверете ја Вашата состојба за динамичен попуст и потенцијалниот динамичен процент!
Извинете – оваа сметка е привремено забранета за закажување на преземање.
Faded waves
MyDHL+ website on multiple electronic devices

Флексибилно, моќно и едноставно!

MyDHL+ го прави полесно од кога и да е испраќањето онлајн, добивањето понуди, закажувањето преземања, наоѓањето локации, следењето на пратки и повеќе!

Услуги за меѓународна експресна достава

Брзо. Врата-до-врата. Доставено од страна на курир.
 
Кога испраќате со ДХЛ Експрес - Вие испраќате со специјалисти во меѓународниот експресен транспорт и курирска достава! Со нашиот широк спектар на услуги за експресна достава и пакување, заедно со солуциите за испраќање и следење на пратка според Вашите потреби - ДХЛ Експрес ги исполнува Вашите очекувања!