За MyDHL+

Моќно решение, флексибилни опции, многу придобивки!

MyDHL+ е иновативно, моќно решение за креирање и управување со пратки, идеално за различни потреби за испорака - без разлика дали испраќате за Вашата компанија или за себе. MyDHL+, исто така, располага со многу опции кои заштедуваат време – идеални за компании кои сакаат да постигнат ефикасност, да го поедностават надзорот врз налогот и да ги контролираат трошоците.
Faded waves
 
Креирајте пратки
 
Добијте понуда
 
Креирајте комерцијални фактури
 
Закажете преземања
 
Извоз и увоз
 
Следење и набљудување
 
Видливост и управување со пратки
 
Управувај со контакти и адресари
 
Административни контроли, Безбедност на сметка
 
Креирај извештаи
MyDHL+ website on multiple electronic devices

За повеќе информации скролајте надолу
People with boxes
People with boxes
Дизајнирано за Вашето мислење
Не мора да бидете експерт за испраќање пратки! MyDHL+ може да го користи секој! MyDHL+ е специјализиран и лесен за употреба при креирање пратки со тоа што Ве води низ процесот, помагајќи Ви да обезбедите детали за пратката и воедно да направите селекција.
 • Мали, средни или големи компании
 • Испраќачи со голем обем на пратки
 • Физички лица кои испраќаат лични работи
 • Онлајн трговци
Совршено со вклопува
MyDHL+ е многу флексибилен и поддржува различни потреби за испраќање.
 • Испратете една или повеќе пратки
 • Испратете повремено или често
 • Извоз и увоз
People with boxes
People with boxes
A manager overseeing a team that ships packages
A manager overseeing a team that ships packages
Видливост и управување со пратки
MyDHL+ Ви дава целосна видливост на статусот на пратката, можности за управување и известување.
 • Следете ги пратките
 • Погледнете го статусот на пратките во транзит
 • Историја на пратки
 • Погледнете и креирајте извештаи
Функции кои заштедуваат време
Ако редовно испраќате исти работи, едноставните функции и практичните стандардни опции ќе Ви помогнат да заштедите време секогаш кога ќе користите MyDHL+!
 • Користете детали за претходни или омилени пратки за да може брзо да креирате нови пратки
 • Посочете автоматски предлози
 • Подесете предодредени вредности за пратка
 • Прилагодени листи и примери за повеќекратна употреба
Woman using MyDHL+ to complete shipping tasks
Woman using MyDHL+ to complete shipping tasks
A manager organizing teams
A manager organizing teams
Прилагодени за Вашиот бизнис
MyDHL+ обезбедува моќни функции за контрола што Ви овозможуваат да ја зголемите ефикасноста на Вашата компанија и да управувате со трошоците. Без разлика дали е мала, средна или голема компанија – нашето флексибилно решение Ви овозможува да ги приспособите опциите за да одговараат на потребите на Вашата организација.
 • Дефинирајте ги опциите за креирање на пратка
 • Управувајте со повеќе корисници и креирајте групи
 • Подобрени контроли за користење на ДХЛ сметката
 • Пристап до онлајн наплата
Контакти и адресар
Вашиот адресар не е само список со имиња и адреси, туку е една од највредните функции во MyDHL+. Не само што ќе можете лесно да креирате и управувате со контактите, туку ќе можете да поставите и приспособени поставки за контакти и предодредени вредности, што ќе Ви овозможи да го насочите и приспособите изборот кога креирате пратки.
 • Додадете и уредете контакти
 • Прикачете и преземете контакти
 • Почетно поставување
Managing address book contacts
Managing address book contacts
Man preparing a box for shipment
Man preparing a box for shipment
Детали за пратка
Информациите за Вашата пратка играат клучна улога во брзото царинење. MyDHL+ Ви помага да обезбедите целосни и точни описи на ставките. Исто така, нуди опции за поедноставување на чекорите при испорака на многу ставки или креирање на многу пратки одеднаш!
 • Ние може да креираме царински фактури за Вас
 • Корисна функција за Креирање Опис
 • Погодни можности за Прикачување датотека
Вашата лична контролна табла
Имајте поголема прегледност и фокусирајте се на Вашите најважни активности.
 • Брз преглед на курирски преземања, пратки во транзит и претстојни датуми и задачи
 • Најбрз начин да започнете да испраќате
 • Приказ прилагоден на Вашите приоритети
Woman looking at MyDHL+ dashboard
Woman looking at MyDHL+ dashboard
Importer receiving shipments from around the world
Importer receiving shipments from around the world
Единствени можности за увоз
Имателите на ДХЛ Експрес увозна сметка имаат корист од флексибилните и приспособливи можности кои ги задоволуваат единствените потреби на увозниците.
 • Испратете инструкции за пратката до доверливи испраќачи
 • Дефинирајте ги активностите што испраќачите треба да ги преземат за да ги комплетираат пратките
 • Закажи преземања од курир
Известувања и споделувања
Нашите робусни можности за следење и известување Ви овозможуваат да ги приспособите и персонализирате ажурирањата за статусот на пратката. Вие одлучувате „кога“ и „кој“ добива ажурирања.
 • Добијте и испраќајте известувања за движењето и статусот на пратката
 • Споделете ги деталите за пратката со другите
 • Текст и е-меил известувања
Woman using features and functions of MyDHL+
Woman using features and functions of MyDHL+
Имателите на ДХЛ сметка имаат многу можности!
MyDHL+ обезбедува уште повеќе функции за имателите на ДХЛ сметка.
 • Погледнете ги цените, претпочитаните опции за достава и изборните услуги
 • Искористете ги функциите за административна контрола
 • Одредете ги трошоците за пратката

Испраќање ширум светот

MyDHL+ е идеален начин за Вас да креирате и управувате со пратки до и од повеќе од 200 земји и територии кои ги опслужува ДХЛ Експрес! Креирањето најава е едноставно за да можете да започнете со креирање пратки веднаш.
Вратете се на почетокот