Дали Вашата компанија испраќа пратки редовно? Побарајте ДХЛ Експрес сметка!

Придобивки од отворање на DHL сметка – привилегирани цени, регуларна наплата, следење на пратки и многу повеќе!
 • Бенефицирани цени
 • Управување со сметки
 • Редовно курирско преземање од адреса
 • Бенефицираните цени согласно сметката се достапни онлајн
 • Редовни фактури со детални трошоци
 • Извоз / Увоз од 220 земји и територии
 • Прилагодени извештаи
 • Пристап за повеќе испраќачи
 • Достава на бесплатни материјали
 • Опции за испраќање на Опасни Материи
 • Опции за плаќање на царински давачки
Погледни ги сите
Покажи помалку
Вратете се на почетокот