Најчесто поставувани прашања – Враќање пратки

Да, треба да имате печатач за го испечатите товарниот лист (и други документи за испраќање на пратката) ако:

  • Ако сте лицето кое ја враќа пратката  и не Ви е даден однапред испечатен товарен лист.
  • Ако креирате пратка и планирате да приложите повратен товарен лист и документи во пакетот.

Не Ви треба печатач ако: 

  • Вие само праќате е-мејл со повратен товарен лист и документите за пратката, до некого.
Вратете се на почетокот